Zakelijke evenementen

Events by Marie organiseert kleine en grote evenementen voor de zakelijke markt.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld vergaderingen, cursussen, fotoshoots en tal van andere evenementen.

Bijeenkomsten voor uw bedrijf

Voor uw bedrijf biedt Events by Marie diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan vergaderingen, cursussen, presentaties, bedrijfsdiners en -borrels, teamuitjes, recepties, wijnproeverijen, film- en fotoshoots.
Voor uw “heidag” kunt u uiteraard letterlijk op de hei gaan zitten, maar wat is er nu fijner dan vergaderen op een mooie, rustige locatie in de binnenstad van historisch Deventer.

De meeting kan goed gecombineerd worden met een heerlijke lunch of diner. Events by Marie werkt samen met diverse cateraars, waarbij Restaurant Huis Vermeer uit Deventer het meest voor de hand ligt.
Marie schakelt regelmatig een ervaren stadsgids in om even de zinnen te laten verzetten tussen de vergadersessies door.

De thuisbasis van Events by Marie is de Hervormde Kapel. Deze voormalige kerk is voorzien van een beamer en een 3 bij 2 meter scherm, inclusief geluidssysteem. In de ruimte staat een boomstamtafel van 650 cm, waaraan twintig personen kunnen plaatsnemen. Ook vindt u een ruime lounge set en een koelkast. De zaal straalt huiselijkheid uit, maar is vooral erg praktisch ingericht voor vergaderingen en diners. Hiermee is de ruimte de perfecte locatie om uw gezelschap uit te nodigen.

06 31 33 74 17 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer