Cultureel / Maatschappelijk

Events by Marie organiseert ook kleine en grote evenementen voor maatschappelijke en culturele organisaties, bijvoorbeeld muziekvoorstellingen.

Cultureel/ Maatschappelijke evenementen

Events by Marie ondersteunt u graag bij het organiseren van uw culturele evenement. Hierbij kunt u denken aan muziek- en theatervoorstellingen, literaire avonden, modeshows en bijeenkomsten van serviceclubs en andere verenigingen.
Of u nu een “Open Podium” wilt organiseren, of een besloten theatervoorstelling, Marie weet wat er nodig is om uw evenement tot een succes te maken. U zorgt voor de muzikanten, Marie voor het geluid. U brengt de presentatie mee, Marie levert beamer en scherm. Uw gasten mogen culinair verwend worden? Marie regelt de hapjes of het diner. Voor het eten en drinken werkt Marie graag met Restaurant Huis Vermeer uit Deventer, maar u bent uiteraard vrij een andere cateraar te selecteren.

De meeste evenementen van Events by Marie vinden plaats in de Hervormde Kapel. U kunt gebruik maken van het scherm van 300 x 200 cm en de bijbehorende beamer. In de ruimte staat een boomstamtafel van 650 cm, waaraan twintig personen kunnen plaatsnemen. Ook vindt u een ruime lounge set en een koelkast. De zaal straalt huiselijkheid uit, maar is vooral erg praktisch ingericht voor diverse evenementen. Hiermee is de ruimte de perfecte locatie om uw gezelschap uit te nodigen. De kerkzaal leent zich voor maximaal 60 zittende tafelgasten, 150 zittende ceremoniegasten of 200 staande gasten.
Andere locaties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

06 31 33 74 17 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer