De Hervormde Kapel

Onze favoriete locatie is De Hervormde Kapel in de Graaf van Burenstraat in Deventer. De kapel, gebouwd in 1890, heeft tot 2009 gefungeerd als kerk. Inmiddels is de mooie ruimte van 180 m2 omgetoverd tot de perfecte locatie voor uw evenement!

Hervormde kapel

In 2020 won de kapel de titel ‘Deventer monument van het jaar’. Een gedeelte van het gebouw wordt door de eigenaren Jan Jaap Lems en Titi Eilerts gebruikt als woonhuis. De prachtige kerkzaal werd door Jan Jaap en Titi opgeknapt en wordt sinds 2021 gebruikt als evenementenlocatie.

De kapel is voorzien van een beamer en een 3 bij 2 meter scherm, inclusief geluidssysteem. In de ruimte staat een boomstamtafel van 650 cm, waaraan twintig personen kunnen plaatsnemen. Ook vindt u een ruime lounge set en een koelkast. De zaal straalt huiselijkheid uit, maar is vooral erg praktisch ingericht voor vergaderingen en diners. Hiermee is de ruimte de perfecte locatie om uw gezelschap uit te nodigen.
De kapel is zeer geschikt voor vergaderingen, ceremonies, borrels, voorstellingen en meer. De voormalige kerkzaal leent zich voor maximaal 60 zittende tafelgasten, 75-100 zittende ceremoniegasten of 200 staande gasten.

De Hervormde Kapel is onlangs door de gemeente Deventer aangewezen als officiële trouwlocatie.

Voor meer informatie: dehervormdekapel.nl

06 31 33 74 17 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer