Particuliere evenementen

Events by Marie organiseert ook kleine en grote evenementen voor de particuliere markt.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld bruiloften, diners, recepties en filmavonden.

Particuliere evenementen

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw privé-evenement? Events by Marie helpt u daar graag bij. Zowel voor een trouwceremonie, een familiediner als een receptie of een verjaardag regelt Events by Marie alles tot in de puntjes.
Inrichting en decoratie van de ruimte kunt u met een gerust hart aan Marie overlaten. Ook het vinden van een geschikte cateraar en entertainment behoort tot de mogelijkheden.
Events by Marie werkt samen met diverse cateraars, waarbij Restaurant Huis Vermeer uit Deventer het meest voor de hand ligt.

De thuisbasis van Events by Marie is de Hervormde Kapel. De Hervormde Kapel is onlangs door de gemeente Deventer aangewezen als officiële trouwlocatie.

Deze voormalige kerk is voorzien van een beamer en een 3 bij 2 meter scherm, inclusief geluidssysteem. In de ruimte staat een boomstamtafel van 650 cm, waaraan twintig personen kunnen plaatsnemen. Ook vindt u een ruime lounge set en een koelkast. Hiermee is de sfeervolle ruimte de perfecte locatie om uw gezelschap uit te nodigen. De kerkzaal leent zich voor maximaal 60 zittende tafelgasten, 150 zittende ceremoniegasten of 200 staande gasten.
Andere locaties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

06 31 33 74 17 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer