Wie is Marie?

Mijn naam is Marie Lems, en ik ben uw gastvrouw.

Over Marie

Mijn naam is Marie Lems, en ik ben uw gastvrouw. Samen met mijn vriend Timon Bril run ik Hotel-Restaurant Huis Vermeer aan het Grote Kerkhof in Deventer. Als hotel- en eventmanager ben ik verantwoordelijk voor het hotel en ik help graag mee waar nodig in het restaurant. Daarnaast ontferm ik mij over de organisatie van bruiloften, grote diners en andere aanvragen.

In 2021 heb ik het bedrijf Events by Marie opgericht, met als doel het organiseren van evenementen. Deze twee banen zijn uitstekend te combineren, en versterken elkaar zelfs.

Tijdens mijn studie¬†aan de Hogere Hotel- en Managementschool in Leeuwarden leerde ik al snel dat ik graag activiteiten organiseer. Het zit in mijn natuur om gasten te ontzorgen, en ik vind het fijn niets aan het toeval over te laten. Of het nu een ‘walking dinner’ voor 100 man is, een belangrijke vergadering, of een intieme receptie, ik zorg dat ik weet wat er gewenst is, en ik regel het.

Veel van de evenementen die ik organiseer, vinden plaats in de voormalige kapel aan de Graaf van Burenstraat in Deventer, het Deventer Monument van het Jaar 2020.

06 31 33 74 17 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer