Bruiloft

Jouw droomdag: precies zoals jij het voor ogen hebt. Events by Marie maakt van jouw bruiloft een onvergetelijk moment vol liefde en stijl.

Trouwen op een unieke locatie in Deventer

Bij Events by Marie draait jouw bruiloft om maatwerk en persoonlijke aandacht. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een grootse viering, wij zorgen ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Van een sfeervolle ceremonie tot een sprankelend feest: alles wordt georganiseerd op een unieke locatie naar jouw wens.

Onze thuisbasis, de Hervormde Kapel in Deventer, biedt een romantische en authentieke sfeer voor jullie speciale dag. Deze voormalige kerk is omgetoverd tot een veelzijdige trouwlocatie, compleet met moderne faciliteiten. Denk aan een groot scherm, een hoogwaardige geluidsinstallatie en een indrukwekkende boomstamtafel voor diner of receptie. De warme, huiselijke ambiance zorgt ervoor dat jullie gasten zich direct welkom voelen.

Samen met onze zorgvuldig geselecteerde cateraars, zoals Restaurant Huis Vermeer, creëren we culinaire momenten die je bruiloft nog bijzonderder maken. Of je nu kiest voor een simpele lunch, een luxe diner of een feestelijke borrel, het wordt een smaakvolle ervaring.

Wil je de dag extra speciaal maken? Marie werkt graag samen met lokale experts, zoals een ervaren stadsgids voor een ontspannen wandeling door historisch Deventer, om even tot rust te komen tussen de festiviteiten door.

Kostenindicatie

Huur de Kapel

De kosten voor de huur van de Kapel voor een bruiloft starten vanaf €750.

Deel uw wensen en datum om de exacte huur te weten te komen met een vrijblijvende offerte.

Starttarief voorbereidingsuren Events by Marie

Het starttarief voor het organiseren van een bruiloft in de Kapel is €250. Het starttarief is inclusief het kennismakingsgesprek, uitschrijven en aanpassen van offerte en dagplanning, tussentijdsgesprek, detailgesprek en het klaarzetten van de Kapel in basisopstelling.

Extra voorbereidingsuren Events by Marie

Als u Events by Marie wil inhuren voor extra voorbereidingen (aankleding e.d.) bedraagt dit €50 per uur.

Uitvoeringsuren

Events by Marie staat op uw trouwdag met minimaal twee personen voor u en uw gasten klaar. Vanaf 50 personen óf veel serveermomenten komt hier een derde persoon bij.

De kosten bedragen €35,00 per persoon, per uur.

Taart en toost

De taart laat u door een taartleverancier bij ons afleveren op uw trouwdag. Wij slaan deze voor u op, verzorgen het servies, het aansnijden (nadat u zelf het eerste stukje verzorgd) en de afwas. Het ‘vorkjesgeld’ hiervoor bedraagt €3,50 per persoon.

Een toost met cava bedraagt €7 per glas, champagne €12 per glas.

+316 1397 9258 | [email protected]
Graaf van Burenstraat 12
7411 RW Deventer